slide show

music

HighWon - Från Hjärtat

sitter och lyssnar på denna låt just nu, hörde den hos melina idag och jag fastnade för den. tycker den är riktigt bra faktiskt, speciellt refrängen(?) men kvällen spenderades med abbe,gabbe,amilia,julia,johannes,norrby och tobbe. lika kul som vanligt, fast jag var riktigt osocial ett tag, satte mig och var helt tyst och spela guitar hero på mobilen och var grinig..haha. men sen blev jag social och då blev det roligare i alla fall. när alla gått hem satte jag mig här och ska snart gå och lägga mig, ska upp runt åtta tiden imorgon för att sen åka in till stan för att äntligen få mitt bankkort. så då är det fixat, sen hem till amilia och färga hennes hår! brunett på G!
men nu ska jag gå upp på rummet,godnatt

tack alla som röstade!

http://victoriafoto.blogg.se/
http://pentaxfoto.blogg.se/
http://emmajerneer.blogg.se/
http://jjuliiaaas.blogg.se/
http://priincees.blogg.se/
http://jjuliahellstrom.blogg.se/
http://beatlestokig.blogg.se/

det var dom som röstade på mig hos sofia, eller jag fick över 20 röster men det var dom här som sa till att dom hade röstat. så ja här är dom! jag vann inte den här gången heller, fast nästa gång är det tredje gången gilt! och det blir samma sak då, dom som röstar får en länkning! :)

melina tretton år

tonåring!

är hos melina och grattar henne, hon fyller tretton. innan var jag och amilia och kolla på killarna i gamlis, vann med 5-2 över sirius, nästa match är mot hagunda, sen mot FBC uppsala. får hoppas på att dom kommer vidare! men sen ska vi hem, och jag ska inte göra någonting tror jag, ska fixa inlägget om alla som röstade på mig hos sofia då, haha jag är lite seg men kan inte lägga upp det nu eftersom jag inte e hemma. men ska gå nu, hejsvejs!

hemma från stan

hemma från stan nu, var grymt kul! det var riktigt coolt med alla ljus och sånt, gick till slottet också och då såg man över hela uppsala, fint fint. på tåget hem slapp jag betala, sköönt. sen åkte vi hem till bjelvenmarks en stund och nu sitter vi här, ska kolla på children of the corn nu, sen bli det att sova, upp halv nio imorgon för att åka och kolla på innebandy. vi hörs!
lägger upp alla som röstade imorgon, har inte tid just nu. men imorgon lovar jag att det kommer!

det blev stan en stund

bild från björnriket 2010

åkte till stan en stund, var på allians och då fick toffe en massa målvakts saker. väska,knäskydd och byxor och han ska få tröjan snart, men som tur va ska jag få världens snyggaste fatpipe klubba lite senare, den var jääätte snygg! men var på gränby också, hittade skidglasögon till björnriket, faktiskt rätt coola skidglasögon. men nu fattas bara skidkläderna och pannband sen e jag klar inför björnriket 2011! längtar, ska ha skidkläder från quicksilver eller cross har jag bestämt, dom e snyggast,haha. men ikväll ska jag in till stan med linder&bjelvenmarks, är någon festival i stan. så blir nog inte att träffa några ikväll för vi kommer komma hem runt 11 tror jag. sen sover amilia här, super lördag :)
vad ska alla andra göra idag då?

snart kommer det ett inlägg med alla som röstade på mig hos Sofia!

kvällen

har inga bilder för jag sitter vid andra datan.
men bilden är i alla fall från cypern 2009, sakna!

kvällen tillbringades med abbe,amilia,johannes,viktor,norén och norrby. lika kul som vanligt! fast abbe gick hem sen efter ett tag för han mådde illa, lite tråkigt. men vi var inne på mitt rum, sen ville jag åka till konsum för att köpa Fanta-Wild Berries, mums! nu står den på bordet i vardagsrummet. men sen gick vi tillbaka till mig och gjorde ingenting, fast kul var det. sen gick jag ner och sen satte mig här och sitter och äter godis..haha. ska sätta mig framför tv:n en stund hade jag tänkt, har inte så mycket mera att göra! men mitt internet på datan funkar inte så är tvungen att sitta vid mamma och pappas data, så det här blir sista inlägget för ikväll,godnatt!
imorgon ska jag kanske till gymmet med julia&amilia, fast jag orkar inte gå upp så tidigt.. så ne jag skippar det. ska nog köpa klippkortet någon annan gång istället, ska i alla fall börja gymma, fast vet inte när.. sen ska jag kanske, bara kanske med amilia och abbes familjer in till stan,dom skulle göra någonting fast vet inte vad. sen ska amilia sova hos mig, för att sen på söndag åka och kolla på killarna's innebandymatcher och gratta melina som blir tretton!

thuns med mamma

detta kom med hem från thuns:
tröja från vero moda basic
79kr
haha det var det enda som fick följa med mig hem..

just nu:
GODIS! yummie
+ musik

men ikväll blir det nog att träffa lite roliga igen, trevligt trevligt. men ska nu rensa lite bilder i massa mappar och sånt, behövs nog. borde egentligen också städa rummet, fast orkar verkligen inte så ne, det får bli en annan gång. hejsvejs!

glöm inte att rösta

http://sofiahanden.blogg.se/2010/october/finalisterna-for-helgens-blogg-2.html

klicka där så kommer ni direkt till inlägget, just nu har jag 16 röster. ligger två:a, tjejen som ligger först har 49 röster..haha. men kommer fortsätta anmäla mig varenda gång, nästa gång är det tredje gången gilt :)

yeeey jag leder!

jag kan bara säga, tack så hemskt mycket för alla som har röstat på mig! har fått ihop 10 röster, leder med 7st. fast det är bara fyra som har sagt att dom har röstat, så om ni vill ha en länkning så säg till sen när ni har röstat. men fortsätt allihopa, hoppas verkligen att jag vinner :)
men imorgon är det fredag, sen är det HÖSTLOV! sjukt skönt med sovmorgon i en vecka, passar perfekt. men imorgon efter skolan ska jag till thuns, hoppas på att få hem lite saker. vill ha tjocktröjor, så mysiga!
men har också beställt hem runt 95 kort från fuji. det blev 99kr för allting, med porto. inte alls mycket pengar för så mycket kort!
men nu ska jag ner och kolla på robinson, sen plugga lite engelska, hejsvejs

kom igen nu!

gå in på http://sofiahanden.blogg.se
där ser ni min blogg om ni rullar ner lite grann i inlägget ''finalisterna för helgens blogg är..''
tryck på den där lilla knappen bredvid mitt namn (ELLINOR WEMAN)
tryck sen på knappen rösta så är det klart!

nu är det så att jag har blivit en av finalisterna hos sofia igen. den här gången ska jag vinna! kom igen nu, rösta på mig, skulle bli super duper glad om ni rösta :) !
alla som röstar får en länkning i ett inlägg sen, kom ihåg det. bara ni säger till att ni har röstat så jag vet vilka jag ska länka sen!
http://sofiahanden.blogg.se/2010/october/finalisterna-for-helgens-blogg-2.html
om ni trycker där kommer ni direkt till inlägget!

16 månader


julia tog bilden i helgen
yes, idag har jag och abbe varit tillsammans i 16 månader. och längre ska det bli!
jag älskar dig ♥

kusinerna

så söta så
har tagit lite bilder nu, var ute men vädret var inte bra så inte världens bästa bilder. tycker fortfarande det är bäst bilder när det är sol, fast det är jag nog inte ensam om. men ska ner och baka kladdkaka nu tror jag,mums! kommer säkert lite bilder därifrån också. vi hörs!
haha bilderna till bank kortet eller vad det var blev ju jätte fint! eller inte, ser helt mongo ut..

sitter i skolan igen


gammal bild som jag tog med min kompaktkamera.

har so igen, andreas är duktig. det är typ han som gör allt jobb,haha. men efter skolan ska jag åka till kusinerna för att hämta dom och sen ska vi till gränby för jag och toffe ska ta kort till bankkortet eller vad det heter, inte kul.. sen ska vi snabbt in på willy's för jag ville köpa lösgodis till helgen, kostar typ 3.70kr/hg! fett billigt ju så man ska ju passa på ;)
sen ska vi hem, då får man hoppas det är sol för jag,livia och alyssa ville ut och fota, kulkul. vi hörs senare!

en tävling kanske?

sitter och funderar på om jag ska ha en tävling här på bloggen, det är bara kul så varför inte. men vet inte vad för tävling jag ska ha, veckans blogg,ska jag lotta ut någonting,kanske en foto tävling?..har faktiskt ingen aning. tips kanske? :)

om precis en månad..

är jag här. en månad kvar..bara fyra veckor. man önskar att tiden kunde gå fortare.
RSS 2.0