slide show

goodnight

nu har jag kollat på tv en stund fast fanns typ ingenting att kolla på, så satte mig här istället och nu ska jag snart sova, är jätte trött.. kommer nog komma några inlägg imorgon innan jag åker till farmor och farfar. godnatt!
yeeey jag fick en till som följer mig via blog lovin, tack så mycket :) !

tunisien

fina bilder, jo jag vet..

nu är det ju såhär att min familj ska med till tunisien nästa år! wohoooooooooooooooooooooooooooo. haha vet inte riktigt vilka som ska med än men jerner's i alla fall, anette skickade sidan till hotellet till mamma så nu har jag kollat på det och det verkar ju helt super! dit vill jag, i like this! hiss hiss hiss för detta!
har suttit och gjort dom här jätte fina bilderna nu, inte direkt bäst på paint, det kanske märks...men hade tråkigt så hade inte något bättre för mig än att rita in mig på bilderna, heh :)

någon  här som någon gång har varit på Hotell Club Rimel Djerba-Tunisien?

följ mig via bloglovin gott folk!


snälla ni, följ mig gärna via bloglovin! kommer inte sluta tjata tills jag får som jag vill! så tryck på knappen där borta så är det fixat, så enkelt!

men nu sitter jag i alla fall här med blött hår och en trocadero i handen, gott gott. ska kolla på tv snart, hoppas det finns något roligt att titta på annars får jag väl kolla på någon film som jag redan sett, har stor lust att kolla på spy kids 1, var en stor favorit när jag var mindre. och jag älskar fortfarande filmer man kollade på när man var liten. men imorgon ska jag nog ta och sova ut så mycket jag kan, har nämligen studiedag imorgon så jag ska ju passa på att sova ut då. senare runt fem tiden ska man åka till farmor och farfar för det är 60 års fest där, så kommer vara borta efter fem så bloggningen kanske inte är på topp imorgon. kommer vara där borta länge tror jag, och det finns ingen teckning där ute så blä jag kommer inte kunna sms:a med någon! det är nackdelen där borta..
men nu ska jag kolla på tv, skriver nog snart igen!

hemma från träningen

old picture.

nu har jag kommit hem från innebandyträningen, träningen var som vanligt. sista träningen inför första seriematchen på söndag, den är mot sten sture. dom är bra men vi är bättre, vi spelar på hemmaplan och vi ska vinna! men nu ska jag snart gå ner och duscha och sen kanske sätta mig framför tv:n en stund och kolla på någonting, kanske ta något gott att äta också, vi ses!

tänker fortsätta tjata..
ni får gärna följa mig via bloglovin! :)

some new pictures

inte världens bästa direkt, men dom får räcka..

var ute och tog lite bilder för en stund sen, passade på när fortfarande solen var uppe. åh vill verkligen ha min systemkamera nu! men ska snart byta om till innebandy träning, ska först till amilia och sen cyklar vi dit tillsammans. ikväll blir det väl att kolla på någon film och kanske att baka något, får se vad som händer, hejsvejs!

home from school

har inte så mycket bilder, men ska ut och försöka ta lite bilder senare eftersom det är sol.
kom hem från skolan för en stund sen, skoldagen har gått snabbt. på so:n lyssnade jag på musik i 50 minuter för den lektionen gick åt till att plugga till provet nästa vecka men eftersom jag började där nyligen så slipper jag göra det, sköönt! men hade i alla fall idrott sista lektionen,hade basket och det var faktiskt kul (:
nu sitter jag och lyssnar på alla nya låtar som amilia har fixat åt mig, tack så mycket! haha skönt med nytt på mobilen. men senare ikväll blir det innebandyträningen sen bara att vara hemma tror jag,orkar inte stressa efter träningen för att fixa mig.

följ mig gärna via bloglovin gott folk (:

music

Mohombi-Bumpy Ride
B.o.B-Airplanes ft. Hayley Williams
Usher-Omg
iyaz-fly away
(och stör mig på att den blev liten, men orkar inte ändra det)

sitter och lyssnar på en massa låtar, det är många så visade bara upp några. det blev ingen film för det fanns ingen på tv och hade ingen bra hemma så fick bli datan,igen. men ska faktiskt kolla på tv när jag har skrivit klart det här inlägget. menmen, amilia ska fixa massa låtar åt mig så snart har man en massa ny musik på mobilen, woho!

movie time !

tråkig bild, jag vet. men har inte så mycket att välja mellan
nu blir det att kolla på film, men vet faktiskt inte vilken. antingen så hittar jag någon bra på tv:n eller så får jag kolla på någon vi har hemma, något bra blir det väl. men åh jag har så stoor lust att baka någonting, man måste ju ha någonting till filmen? men jag har bakat två dagar i rad nu, men inte själv då men ändå.. men får se hur jag gör! fast är väldigt sugen på kladdkaka eller äppelpaj.. heh.
FÖRRESTEN ALLIHOPA!
följ mig gärna via blog lovin :)

onsdag,wednesday,miercoles...

sakna valborg
kom inte på så mycket att skriva som rubrik så fick bli onsdag på svenska,engelska och spanska. men skolan idag var helt okej som alla andra dagar, på livskunskapen då, undrar vad killarna sitter och kollar på varenda dag egentligen? hm.. haha. men var hos amilia efter skolan med julia och emma. haha gorde äppelpaj fast utan äppel men den vart inte så lyckad, inte vaniljsåsen heller, haha. när jag kom hem sen så åt jag lite mat och sitter och lyssnar på musik nu, har inte så mycket mera att göra. skulle ju ha tränat med vaksala men det blir inte så. och tror däremot inte att det blir flera träningar med dom, för emy och terese ska inte fortsätta så då vill inte jag heller det, och dom ringde till tränarna idag så nu måste jag ringa själv! fyfan.. men ska nog gå ut och ta någon bild eller nått eftersom jag inte har så mycket att göra, ska försöka ta någon bild till tävlingen på http://asilsfoton.blogg.se, skriver senare igen, hejsvejs!

risifrutti

har precis ätit en risifrutti, hah det kan vara gott ibland. men ska i alla fall bara fixa väskan och sen försöka att ko mma i säng så tidigt som möjlig, känns som om jag somnar när som helst. men imorgon skulle jag ju ha tränat med vaksala, men nu går det inte för jag kan inte åka in med någon. varken mamma eller pappa kan så det blir ingen fotboll för mig imorgon, hade stor lust att träna med dom eftersom jag inte gjort det på rätt länge, så får komma nästa onsdag istället eftersom sista träningen med laget är på måndag. men nu ska jag snart hoppa i säng men ska fixa lite saker först. godnatt!

vilken match..

bild från västerås.
matchen är nu spelad mot F-98, och ja.. vi spelade inte så bra. men vann med 2-1 men det var inte tillräckligt, men det är alltid så. jag är nästan säker på att 99% av laget tänkte att ''dom är bara 98:or och bla bla'' jag gjorde det, i alla fall ett tag men sen när matchen väl hade startat så märkte jag att det var helt fel inställning. och alla klagade på varandra, pratade om annat på bänken och massa. men asså om jag får vara ärlig, så hade dom så sjukt tråkigt spel, hehe. men asså när i väl skulle komma på skott ställer dom sig nästan som en klump och täcker mål. ja tycker i alla fall att det är tråkigt, men när vi väl fick vårat passningsspel så spelade vi ut dom, det var så våra mål gjordes genom att spela runt bollen. och när vi väl får till det där passningsspelet så är vi helt grymma! men nu ska jag sluta prata om matchen, ska ner och duscha nu och sen kolla på tv. får se om det är något kul,hejsvejs!

innebandymatch

bild från västerås med laget i våras.
nu ska jag byta om till matchkläder och fixa toolbagen. sen cykla till amilia för att sen åka till ärentunahallen och spela match mot F-98. vinstvinstvinst! sen ska jag bara hem och ta det lungt tror jag, kommer säkert kolla på tv som jag gör när jag har tråkigt. förresten, amilias familj,emmas familj och massa andra familjer ska typ åka till tunisien nästa år, och emmas pappa har frågat om vi vill med och jag har tjatat på mamma och pappa i några dagar nu att jag jätte gärna vill med, och nu under maten så fråga jag igen.. och dom sa att det skulle vara kul att åka med dom och sånt där, så det känns som om jag har fått dom till min sida. woho! hoppas hoppas hoppas

jag ♥ mentos

sitter och äter mentos just nu, fick det också av mamma&pappa från när dom hade varit på båten.
men kom hem från amilia för en stund sen, cyklade dit med julia,amilia och emma efter skolan och då bakade vi en jätte god kladdkaka, mumms! sen så var vi bara inne på amilias rum ett tag, då när emma och amilia gick in på toan så välte jag ner amilias mascaror,foundation, blommor och ja massa saker. så nu måste amilia städa, mohahah! men klockan sex sen är det samling vid ärentuna hallen för att sen spela innebandymatch mot F98, hoppas och tror att vi kommer vinna :)
nu ska jag kolla en massa andra bloggar,hejsvejs!

graffitti nagellack

före
efter
nu sitter jag här och har precis målat naglarna blåa med rosa graffitti nagellack över. graffitti nagellacken är ju as coola, ska nog skaffa flera färger. eller, det är ett måste! men jag har också packat väskan inför skoldagen imorgon, har idrott så idrottskläder är med! sen har jag matte och svenska pärmen med mig för emma sa att vi hade matte imorgon så lika bra att ta med den. imorgon är det ju först skola, sen på kvällen är det innebandymatch mot F98. ska bli kul att möta dom, hoppas bara på en vinst!
nu ska jag snart ta och sova, måste bara fixa lite småsaker först. imorgon blir det nog ett morgon inlägg med dagens outfit, om jag hinner. godnatt!
HISS ELLER DISS FÖR GRAFFITTI NAGELLACK?

jag ♥ geisha

detta fick jag igår av mamma och pappa efter dom hade kommit hem från båten. och ja det är snart slut, går verkligen inte att sluta äta! det är så sjukt gott. men kom i alla fall hem från träningen för en stund sen, hade ett litet möte eteråt och då sa dom att dom har bokat gothia med laget nästa år, och nu vet jag fan inte hur jag ska göra! vaksala sk eller storvreta ik.. så jävla svårt! om jag vill satsa på fotbollen måste jag börja i vaksala, i storvreta kan man i för sig också satsa men inte alls lika mycket. fast ändå skulle det kännas helt fel att lämna storvreta efter allt vi har snackat om gothia, hur kul det ska bli, gå på liseberg och allt sånt där.. och det kändes så konstigt att alla satt där i rummet och skrek, JAA! när dom berättade att vi ska dit nästa, förutom jag. blä det här är verkligen svårt.
men lite mer saker dom berättade var att vi ska köra lasergame som avslutning och sen kanske äta på kina restaurang efteråt. och att magnus ska prata med p-97 tränare och fråga om vi kan köra match mot dom, hehe kul ju :)
nu ska jag duscha och sen försöka se så mycket som möjligt av idol! hejsvejs
RSS 2.0