slide show

vinnaren av dagens blogg är..

FREJA!
grattis freja, du vann dagens blogg hos mig!
ett stort grattis till dig och jag tycker alla kollar inte henns blogg!
ni som inte hade turen denna gång så kommer det en ny när jag kommer hem från egypten, så håll utkik!
följ mig gärna via bloglovin om ni inte vill missa något!

r.i.p milla ♥

kommer sakna dig milla, jag älskar dig ♥
2 september 2009-26 november 2010
vila i frid ♥

dagens blogg

resväskan är färdigpackad!

nu har jag packat klart resväskan, härligt! men jag ska bara lägga i sminket och plattången men det lägger jag i på torsdag tidigt på morgonen innan vi åker, men annars är allt klart! jag kommer ha två handbagage, kameraväskan och vanliga väskan. haha kommer se lite roligt ut men det får jag väl stå ut med! men jag kommer ta mycket bilder, väldigt mycket bilder. så håll ut medans jag är borta sen så kommer det massa roligt när jag kommit hem. jag vill åka nu, bara en dag till i skolan och sen försöka dröja ut på tiden..sen så är det dags att åka till arlanda! kommer gå upp ungefär 3-4 på torsdagsmorgonen så slänger nog in ett inlägg då om jag hinner :)

saker jag ska göra i egypten:
• bada,sola och bli brun
• snorkla!
• ta massa bilder
• umgås med släkten
• ha kul och njuta av semestern och värmen

idag på idrotten..

JAG HATAR GYMNASTIK PÅ IDROTTEN!

goodnight

nu ska jag sova och förlåt för den dåliga uppdateringen idag, men har inte orkat göra någonting. har faktiskt inte gjort någonting idag, bara kollat på en massa tv. men skönt var det att slippa den här måndagen i alla fall, en dag närmare egypten så det är bara bra. så nu kan man säga att det är 3 dagar kvar tills jag åker, om jag längtar? vill dit nu! fast det kommer inte vara kul när jag kommer hem igen för då blir det massa läxor och sånt..skolan suger. men får hoppas att jag får läxorna med mig så jag slipper ligga efter så mycket, fast ändå vill jag inte ha läxor när jag är fri från skolan men jag får väl bita ihop och göra dom!
nu ska jag sova för jag somnar snart, goodnight! :)

ingen skola, woho!

det var faktiskt inte meningen att jag skulle ta den här bilden, men den blev rätt så cool ändå ;)

vaknade 12 idag, gick upp och åt frukost och kollade på tv. har inte gjort så mycket mera, ska snart städa rummet för jag måste göra det innan vi åker så passar ju bra att göra det idag. ska bli riktigt skönt att åka till egypten på fredag! från minusgrader till plusgraderna, inte helt fel eller hur? 30-35+grader i luften och ca 26+ i vattnet, fyfan vad skönt! och så får man bli brun, och snorkla och allt det där. woho! nu får man ju bara hoppas på att denna vecka går fort, det är bara 4 dagar kvar! snart tre :)

vad ska alla andra göra idag då?

hur många besökare har jag ?

:D om vinst igen!:
hur många besökare har du om dan? :) gillar din blogg stort

svara i ett inlägg , så jag ser svaret :)

hade fått en komentar från någon anonym som frågade hur mycket besökare jag har om dan, här kommer svaret till din fråga:
jag har ungefär 45 besökare om dagen, haha inte så mycket men är ändå nöjd :D vad roligt att du gillar min blogg!
kram

vinst igen!

storvreta ibk F97 ♥

yes vi vann med 6-1 mot alunda, vi spelade jätte bra. jag gjorde tre mål, terese gjorde ett, emy ett och olivia ett. nu var det lättare att kunna visa vårat spel för nu hade vi en bra och en stor plan. i ärentuna där vi spelar våra hemmamatcher är planen mycket mindre än den ska va, när vi mötte lamadjuren sist sa dommarn till oss ''om planen skulle varit större skulle ni vunnit, för ni har mycket bättre spel'' eller något liknande, så det är svårt att kunna visa vårt spel där. men nu i alunda gick det ju! och bra gick det och dom flesta bollarna satte vi på mål. vi var sjukt bra idag, storvreta ibk f97 är bäst :)
men i alla fall så ska jag träffa amilia en stund snart, ska kolla på p97 match
ikväll ska jag bara ta det lungt, kolla på film eller nått. så säger jag alltid..

har alla haft en bra dag?

graffiti nagellack

gammal bild

ja valde att träffa lite folk ändå, åkte hem till abbe. gabriel väntade på mig så gick vi dit tillsammans, men ja där borta hände inte så mycket, det vanliga. men kul var det i alla fall, får hoppas att jag träffar dom igen innan jag åker, det ska jag se till att jag gör i alla fall :)
men just nu målar jag naglarna med graffiti nagellack, behövdes nytt. haha graffiti nagellacken är coola, inte för att jag har så bra färg att ha under mitt graffiti nagellack men ändå. coolt ju!
imorgon är det tiiidig innebandymatch, spelar mot alunda, får ju hoppas på vinst! haha hörde att saga is hade förlorat med 7-1 mot lamadjuren, haha jävla sopor! nej nu ska jag inte vara taskig, heh. men i alla fall, samling kvart över åtta imorgon så måste sova snart, snaaart. men efter matchen imorgon ska jag bara ta det lungt, kolla på film eller nått. nu ska jag fixa lite sen sova, så godnatt!

grym lördag med fotbollslaget!

dom bjöd på popcorn på restaurangen
har massa bilder, men orkar inte lägga upp dom just nu.

lasergame var grymt kul! första ronden kom jag 1:a, terese 2:a. andra roden terese 1:a och jag 2:a, grymma eller? haha nejdå. men det var sjukt kul, måste göras om.
men vi åt på någon restaurang/pub som hette typ O'learys eller nått, typ alla tog hamburgare. dock tyckte inte jag om den så mycket, den rasade bara ihop och så var mitt bröd typ lite kallt i mitten, men pommefritten var jätte goda! men det vart i alla fall en grymt lyckad dag ♥
men ikväll tror jag att jag ska stanna hemma, för jag e jätte trött och har tidig match imorgon, samling kvart över åtta. så tror det blir en hemma kväll för mig, riktigt skönt faktiskt :)

skola på en lördag?

ja det är sant, just därför jag är uppe så pass tidigt. går från 9-12, ska typ ha slöjd/no no/musik (halva klassen har no och vi har slöjd, den har vi no och dom musik) so och och matte. och det är ju som sagt öppet hus så det är därför det är skola idag. föräldrar och sånt får komma, inte för att jag tror att många föräldrar kommer komma. men hoppas dagen går fort så när klockan är halv två så är det samling vid vivo, och vidare på avslutning i stan! woho det kommer så sjukt kul. lasergame och äta på någon restaurang med jäääätte stora hamburgetallrikar+fotboll på tv:n där. så kanske inte så bra uppdatering men när jag kommer hem så kommer det i alla fall massa bilder. hah jag kommer vara mobbad att gå runt med en väska,fast spelar egentligen inte så stor roll men.
nu måste jag gå, jag ska gå i det här snöovädret! kul..hejdå! :)

heeeeelg! .. nej vänta,det är skola imorgon?

yes det är skola imorgon, från 9-12 och lektionerna är bara 30 minuter långa. men det är öppet hus så föräldrar och sånt får komma, haha men typ ingen får eller vill komma. så ruttet. men sen blir det fotbollsavslutning med laget! lasergame och äta på någon restaurang, super! fan vad kul med lasergame, haha har inte spelat på jätte länge men jag vet att det är grymt kul! på restaurangen är det fotbolls på tv:n och god mat! ser fram emot lördagen, kommer bli grymt kul!
men ja som sagt, skola imorgon och det suger. så måste sova nu annars kommer jag aldrig komma upp imorgon, och jag menar det. så godnatt! :)

kameraväskan har kommit!

yes nu har den kommit, och riktigt nöjd är jag! får plats med kameran vilket är bra, haha. plus ett-två objektiv (tamron objektivet som jag får/köper efter jul) perfekt! så nu följer kameran med på fotbollsavslutningen imorgon! riktigt kul, och det känns bra för om man nu ska någonstans så slipper man ha kameran hängande runt halsen. super! :)

hiss eller diss?

vill ha denna fast i svart, inte vit.

haha har redan tröttnat på min everest vinterjacka, den är tråkig. och om jag hittar den här jackan fast i svart någonstans så ska den bli min, den är sååå här snygg! och jätte fin på. har sett hur många som helst som har den, otroligt snygg ju! :)
HISS/DISS?
RSS 2.0