slide show

stan en stund

åkte in till stan med amilia efter skolan. skulle ju köpa cocoa butter från the body shop men nej så blev det inte och varför vet jag faktiskt inte, hade ingen lust när jag väl var där inne.. men köpte örhängen från H&M som kostade 30kr, här shoppar man mycket! men hittade en skidjacka också men ska åka in och köpa den med mamma någon dag. tyckte den var fin faktiskt, kostade 1300kr från intersport och den var svart,lila och vit. och eftersom den hade svart i färgen så köper jag bara ett par billiga svarta skidbyxor till sen. ska till romme med skolan i februari och björnriket med släkten i mars så måste hitta en skidjacka, nu får man hoppas att den här finns kvar bara. vilket den säkert inte kommer göra..

förresten,statistiken sjunker som f*n..funderar på att ta en paus eller nått för det är inge kul nu när ingen kommenterar och statistiken är jätte låg.

det blev bio istället!

yes, mamma frågade om vi ville åka in och kolla på bio. tvekade lite först eftersom vi hade innebandyträning, men sen bestämde jag mig för att följa med i alla fall. så jag,mamma,rebecca och christoffer åkte in till stan och kollade på himlen är oskyldigt blå! jag tyckte filmen var riktigt bra faktiskt, en film jag kan rekomendera :)
kom hem runt nio, duschade och har suttit vid datan ett tag. ska börja plugga so nu så de är klart, såklart är jag ute med allt plugg i sista minuten..

någon som har sett den? i sånna fall, vad tyckte du om filmen?

plugg plugg plugg

har engelskaglosor, några sidor i so häftet och matte läxa den här veckan. fast inte så jätte jobbigt men jag orkar verkligen inte just nu. men har i alla fall tränat på engelskaglosorna och ska precis börja med matten. senare blir det träning i wattholma, det orkar jag inte heller, jag är trött!
men imorgon kommer det vara en bra dag, vi slutar fem över ett och har håltimme på so:n för dom andra ska göra omprov, sen blir det stan med amilia och då ska jag köpa cocoa butter från the body shop, luktar jätte gott ju!

vet ni vet ni vet ni! ikväll blir det nog att jag beställer hem photoshop!
fast eftersom jag har en mini data och har inget sånt där skivsak i min data så måste jag ha photoshop på mamma&pappas data, det suger ju! men någon gång köper jag väl en riktigt data, fast inte än men någon gång. men bara kanske att jag beställer hem, har inte fått mina pengar från när jag och amilia jobbade än, men vi får se om jag beställer eller inte, överraskning..

kladdkaka!

sitter och äter kladdkaka som jag bakade igår, sjukt gott ju!
men skolan var okej, vart roligare mot slutet av dagen för jag var på dåligt humör innan, men slutade tio över tre och mamma hämtade upp mig och toffe så fick skjuts hem! så kom hem för en liten stund sen och ska upp och göra matte och so så det är klart så jag slipper göra det i sista minuten vilket jag alltid gör, men ikväll ska jag inte göra någonting, top model 15 ska jag kolla på i alla fall, någon mera som ska kolla? ;)
intressant text? nej inte direkt..

på fredag kommer kusinerna och sover här! sover här tills på söndag, woho! :)

dag 2 - en rolig händelse under dagen

slumpad bild, inte vid rätt data..från skolavslutnigen 2010, saknar
vad har det hänt för roligt idag? jag har faktiskt inte gjort någonting! bara sovit till 12 och kollat på tv. inte mycket roliga saker hände under den tiden..så ingen rolig händelse under denna dag än så länge i alla fall!

men ikväll blir det solsidan, grymt program! någon mer som ska se?
till det blir det nog lite kladdkaka om jag orkar baka, vi får se. men ska i alla fall fortsätta kolla på tv resten av dagen bara för jag är tråkig, ska kanske beställa hem lite kläder också. aldrig fel med lite nytt!
imorgon är det skola, helvetet var det rätta ordet! haha ;)

sandra & kevin passero - för stunden

vad tycker ni om denna låt? jag tycker den är grym!
jag känner faktiskt tjejen som sjunger, har varit utomlands och sånt med henne och hennes familj. men tyvär har vi inte träffats på ett tag för våra familjer har inte lika bra kontakt längre. intressant..
men, vad tycker ni? :)

vinst över serieledarna!

yes, mötte lamadjuren och vi vann med 2-1! riktigt rolig match, man fick spela väldigt mycket och högt tempo från början. vi vann med 2st femmor, jag tycker vi spelar bättre då för vi kommer snabbare in i matchen och har högt tempo från början :)
jag fick spela center! woho! var rädd eller nått för jag trodde jag skulle få spela någon annanstans eftersom jag spelat forward på förra matchen och back på en träning, men fick som jag ville ändå. det gick okej för mig, tog mycket djup idag så inte mycket skott för mig, när jag väl försökte gå själv så tappade jag bara bollen då kände jag mig som en diva eller nått, men fick till några bra passningar ut på kanten i alla fall! och som sagt, riktigt rolig match, alla spelade jätte bra idag och vi hade en grym målvakt! emma räddade en straff och gjorde otroligt fina räddningar, hon är grym!

ska bara stanna hemma idag, ta det lungt för just nu känns det som om jag kommer somna när som helst..vill baka kladdkaka för mina kladdkaksmuffins blir aldrig bra..får se vad jag kommer på. nu ska jag duscha, vi hörs!
& så hoppas alla får en bra lördag!

melina är här!

yes, vi träffade några ikväll en stund. helt okej kväll, men den var jobbig&dryg ibland..
men melina räknade nyss alla mina småpengar som jag har i min burk, 1018kr! ska fortsätta spara till thailand! thailad=shopping ;)
men, imorgon måste jag gå upp 9-halv 10 för jag har match mot serieledarna, lamadjuren..gaaaah jag orkar inte! vill sova ut! men ska upp oavsett för det är just nu den viktigaste matchen så såklart ska jag spela. men resten av dagen imorgon ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, fan vad skönt! ska inte träffa någon heller, orkar inte.
just nu vill jag sova men jag ska nörda COD först som jag måste lära mig för att kunna vinna över killarna sen..jo lycka till med det, dom är nördar!
vi hörs!

statistiken sjunker..


DET SUGER!
men jag hinner inte uppdatera mycket nu när skolan har börjat, det hoppas jag ni förstår? :)
men ska försöka så mycket jag kan, men som sagt så ska jag satsa så mycket som möjligt nu i skolan. men på helgerna blir det bättre uppdatering får jag hoppas, men kommentera mycket så blir jag glad! min statistik har typ förminskat med hälften av det jag hade..men det ska ändras!

men ska sova snart, fredag imorgon och då ska jag först vara med melina & amilia efter skolan och baka kladdkaksmuffins! sen ska melina sova hos mig! godnatt

dag 1 - en barndomsvän

melina forslin ♥
jag har känt henne i hela mitt liv, vi har otroligt många minnen med varandra! vi har alltid så sjuk humor fast världens bästa humor på samma gång. vi har haft både bra och dåliga stunder med varandra..men i alla fall, min barndomsvän och min bästavän, hon betyder sjukt mycket! hon finns där i alla lägen, man kan prata med henne och hon förstår en. jag älskar dig!
hon ska sova här på fredag, WOHOOOO!

staden en stund med amilia..


.. OCH DETTA VITA OVERSIZE LINNE FICK JAG MED MIG HEM!
129kr Bik Bok

tyckte det var jätte fint, passar ju jätte bra till sommaren! så jag var tvungen att pröva linnet till ett par jenasshorts och det var faktiskt fint! nu är det bara sommaren som fattas, gaaah måste det vara så kallt?
men slutade fem över ett idag, riktigt najs! sen åkte ju jag och amilia in till stan. kom hem för en stund sen, nu sitter jag och lyssnar på musik och ska snart gå ner och baka kladdkaksmuffins, min bror ville att jag skulle göra de så jag är världens bästa syster och gör det!

vad tyckte ni om det nya linnet? :D

kan någon hjälpa mig?

ungefär såhär vill jag ha det, som ni ser har jag rubrik till olika kategorier. tex såhär ska det se ut:
FOTO
-djur
-porträtt
-självporträtt
-landskap
-natur
-annat
ÖVRIGT
-vardag
-tävlingar
-musik
-resor
-outfit
-shopping
-släkten/familjen
ARKIV
-januari
-februari
-mars
...
LÄNKAR
-...
-...
förstår ni på ett ungefär hur jag menar? det är många andra som har så här i menyn!
(dock är det inte såhär det kommer se ut, gjorde bilden snabbt. det kommer såklart bli finare sen)

men förstår ni? jag suger på att förklara saker..
men i alla fall, finns det någon där ute som har lust att hjälpa mig? det skulle betyda jätte mycket! :)

hemma från första dagen i skolan!

sötaste kusinen! ♥
men nu är jag tillbaka från första dagen i skolan, och dagen var faktiskt helt okej! var riktigt kul att träffa alla igen. dock var det en sak som förstörde lite, vårat nya schema! det suuuuuuuuger! förutom att vi slutar tjugo över ett på onsdagar då, men annars är det helt ruttet! vi har alltid haft 1 timme 5 minuters lunch på fredagar, men då säger hon ''nej vi ändrade det för vi tyckte den var för lång'' och vi slutar fortfarande samma tid, då borde vi ju förkorta dagen med det vi har tagit bort! och på måndagar slutar vi tio över tre?! blää..
men ska sluta klaga, sista satt lektionen satt vi och väntade på att svenska läraren skulle komma men hon kom aldrig. (om inte läraren kommer inom 15 minuter så får man gå) då när det hade gått 13 minuter sa jag ''men fråga den där tjejen om hon vet vart anna är. svar: ''hon ligger på sjukhus'' vi: JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! haha fast vi menade inte att det var bra att hon låg på sjukhus utan det var bra att vi fick sluta tidigare. så då gick alla hem och jag var hemma runt två! härligt :)

skola imorgon då..

imorgon börjar helvetet igen! jag vill ha loooooooooooooooov, sova hur länge man vill,vara vaken hur länge man vill,slippa alla läxor och prov.. men nu börjar det igen.
kommer säkert bara vara som vanlig skoldag imorgon, tror ingen speciellt kommer hända. kommer hem runt kvart i tre kanske så bloggar då!
om ni läste förut så skrev jag ''den här terminen ska jag satsa allt på skolan'' eller ja något liknande..och det ska jag faktiskt göra. så då får ni räkna med att bloggningen inte blir på topp hela tiden. det har aldrig gått dåligt och så i skolan, men allt kan ju hända. så den här terminen ska jag ge allt, jag ska i alla fall försöka :)
nu ska jag sova så jag kommer upp imorgon! godnatt

dagens vill ha

har hittat sjukt mycket saker! måste nästan klicka hem några av dom, ett måste! några av sakerna ska jag i alla fall ha till stranden, annat till fritiden. man måste ju vara ute i tid med allt annars tar ju det slut? :)
summer 2011 here i come
RSS 2.0