slide show

Egypten - September 2011

Under min bloggpaus så åkte jag till Egypten,18 September för att vara exakt. Det var nog en av dom bästa veckorna i mitt liv,35+ varje dag och knappt något moln på himlen på hela veckan. Grymt hotell med riktigt god mat och trevligt folk! Allting kunde inte bli så mycket bättre!
Kommer nu framöver att visa lite bilder från ställen där jag har varit under min bloggpause,kanske något som skulle vara kul att se. Kanske inte så mycket ställen jag vart på,men värt att visa tycker jag! Hoppas ni gillade bilderna från Egypten resan!

Funkar inte att ladda upp bilder

Har försökt lägga upp ett nytt inlägg med bilder i 3 dagar nu..det funkar inte? Vet inte vad som är felet faktiskt,för andra verkar det funka. Någon mer som har samma problem? Ska se om det går att fixa.

Ny design,nu börjar jag blogga här igen!

Nu är den nya designen uppe! själv tycker jag det blev riktigt bra! tack så jätte mycket Victoria! nu när allt är nytt så kommer jag börja blogga här igen! kanske inte den allra bästa uppdateringen eftersom jag går i skolan och måste plugga,men ska försöka så bra som möjligt!
- Vad tycker ni om nya designen? :)
RSS 2.0