slide show

nyårs outfit

tröja-cubus
linne-ginatricot
leggins-H&M
yes, såhär ser min outfit ut idag. hade inte så mycket att välja mellan så fick bli detta. hade inte köpt någonting till nyår ens..men skit samma.
ungefär halv 7 åker vi till min moster, hoppas på ett roligt nyår! hoppas även att ni andra får ett riktigt roligt nyår!
haha min lärare skjuter mest raketer i hela storvreta, COOOOOOLT! ;)
jag försöker lära mig vilken inställning och sånt man ska ha på kameran när man ska ta kort på fyrverkerier,kan typ ingenting som vanligt,haha..men jag får väl chansa lite, men ska pröva innan alla raketer skjuts upp (vi brukar alltid skjuta upp några innan allt börjar) men får hoppas det går bra i alla fall! det här blir det sista inlägget för iår!
vi ses nästa år allihopa!

the last day of 2010

godmorgon allihopa! somnade halv 3 igår så jag sov tills nu, hehe.. men idag är det den sista dagen av 2010! är ni taggade till att fira nyår? jag är taggad och såklart så har jag kameran med mig och är redo att ta lite bilder!
ska fira hos min moster med hennes familj och doms kompisar, kommer bli sjukt kul :)
och ja, uppdateringen kommer inte vara så bra då men det förstår ni nog varför. men nu ska jag ner och äta frukost och sen börja välja kläder inför ikväll, har seriöst ingenting att ha på mig..och jag vill inte ha samma som på julafton. menmen fixar det sen. hejsvejs!

vinnaren av dagens blogg är..


vem kan det vara?..tryck på bilden för att komma till vinnaren!

super glad över att så många anmälde sig! hade riktigt svårt att välja ut vem som skulle vinna..riktigt svårt var det faktiskt! hade många att välja mellan :)
hade ni inte turen med er denna gång så kommer det en ny snart! om ni inte vill missa någon tävling så kan ni följa mig via Bloglovin !

anmäl er till dagens blogg!

jag utser vinnaren runt kl 00.00 istället! :)
kommentera bara ''jag är med'' och sen är det klart!

glöm inte dagens blogg imorgon!

nu hade jag tänkt att sova för jag är sjukt trött. har fixat bilder och sånt i en timme snart, håller även på att välja ut vilka bilder jag ska ha till headern sen. när den fixas och sånt vet jag inte men någon gång i alla fall, och så är det bra att ha det fixat när jag väl ska göra den. menmen, nu ska jag sova för mina ögon somnar snart, så godnatt :)

GLÖM INTE DAGENS BLOGG SOM KOMMER UPP IMORGON!
man kan börja anmäla sig från ungefär 11, om jag ens är vaken då men..ja håll utkik imorgon! :)

i'm home

nu har jag kommit hem från den sista dagen på jobbet, nu har man vikt många kartonger och papper..men som tur va har man fått ihop bra med pengar för tre jobbdagar! 1755kr ivar, bra va? och har som sagt bara vikt papper och små kartonger.. ;) & för dom pengarna ska jag köpa photoshop! ännu en gång..WOHO! och jag ska göra min egna header när jag skaffat det..LYCKA TILL!
men gör inte så mycket nu, har inte så mycket att göra heller. ikväll ska jag vara uppe länge och kolla på film för att kunna sova ut imorgon, gick faktiskt upp 5 igår och halv 7 idag så sovmorgon imorgon är inte helt fel! men har också lust att träffa lite folk, men jag orkar verkligen inte. 
blir jätte glad över att ni kommenterar så mycket! fortsätt så hörrni! förra gången jag sa att ni skulle fortsätta att kommentera slutade ni..haha. men så ska det inte va, keep going!
IMORGON KOMMER DAGENS BLOGG UPP! KIKA IN OCH ANMÄL ER VETTJA! :)

hemma!

nu är jag hemma från sävja hallen, och jag är riktigt trött! men det var faktiskt rätt så kul där borta, vi var bara sargfixare hela tiden. och amilia hade ju sagt att man skulle ha fullt upp så tog inte med kameran,men när vi kom dit satt vi bara på bänken precis bredvid planen och väntade på att sargen skulle välta..så ångrade mig att jag inte tog med den, kunde faktiskt tagit en hel del bra bilder! menmen, kom hem runt halv sju, har ätit mat och hunnit duscha och nu ska jag fixa maten för imorgon då man ska jobba med amilia och tjäna pengar!
jag ska köpa photoshop snart! WOHO! ska göra min header i photoshop sen,själv denna gång också! undrar hur de kommer gå..men ska läsa på lite på designadinblogg.se om hur man gör. men jag får hoppas det går bra och att jag får till en riktigt snygg header ;)

05.37


godmorgon!
jag ska som sagt till sävja hallen och jobba, riktigt jobbigt..är så sjukt trött! men som sagt ingen uppdatering fram till 7 ikväll ungefär. ingen aning om det ens blir något inlägg efter det för jag vill sova då eftersom jag ska upp tidigt på onsdag också för att jobba med amilia. men det får ni stå ut med! men ska ta med mig kameran till sävja, fast tror inte jag kommer ha tid till att fota under någon match men man vet aldrig. bara kul om jag får göra det :)
men, nu ska jag borsta tänderna och sen kolla på tv en stund. hejsvejs!

godnatt!

ska som sagt upp klockan 5 imorgon för att jobba i sävja hallen i 12 timmar. hata! men vet ni vad, jag ska ta med mig kameran! ingen aning om jag kommer ha tid till att fota lite under en match men det får jag hoppas, skulle bli lite kul att fota såna bilder för första gången, även för att se hur bilderna blir. men det kommer inte bli någon uppdatering förrän halv sju imorgon kväll, kanske blir ett snabbt inlägg på morgonen om jag hinner! godnatt! :)

någon som kan hjälpa mig fixa min header och allting under & över kategorierna? ni vet allting på höger sida --->
snälla, någon?

hemma utan kassar, igen

yes, var på gränby centrum med amilia&alexandra. jag skulle ju köpa min kofta, fanns den i min storlek? ja, passade den? nej..så jävla sur, hittade massa tunikor och cardigans men nej, ingen passa! antingen var dom för stora eller för korta, så jag kom hem utan kassar, igen. men hade det sjukt kul i alla fall! :)
kom hem för en stund sen, ska snart sätta på en film för jag har inget att göra. måste försöka sova tidigt idag för jag ska upp runt 5 imorgon för att jobba i sävja, det är som sagt storvreta cupen och då måste ju såklart vi storvreta lag jobba. ska va där halv sju tror jag och så jobbar vi till halv sju på kvällen. jobbigt! sen dagen efter det blir det att gå upp tidigt igen för att åka och jobba, alltså vika kartonger och det där. men då tjänar vi pengar så det är en annan sak! hehe får våra pengar den 25 januari därifrån, ca 2000kr. då ska jag köpa photoshop! WIHOOOO! :)

morden i sandhamn - del 3

vaknade runt halv ett idag, skööönt. gick upp och såg att det var lite sol ute, så då bestämde jag mig för att gå ut och fota med nya objektivet! så då gjorde jag det, tog lite bilder men alla var i stort sett nästan likadana. visar dom någon gång för just nu sitter jag vid andra datan.
nu sitter jag i alla fall i soffan och kollar på morden i sandhamn - del 3, hade ju spelat in det eftersom jag missade det förut. nu när jag inte har något att göra så passar jag på att kolla på det! det är en stund kvar och jag har ingen aning om vem mördaren är.
men jag ska i alla fall inte göra något idag, har lust att åka till gränby och köpa min kofta innan den tar slut men får göra det någon annan dag.

hoppas alla får en bra måndag! :)

dag 16 - mitt rum

haha ja mitt rum, gjorde om det för ett år sen ungefär och gjorde allting i stort sett grått/vitt. men det är helt okej storlek fast en sak hatar jag, verkligen hatar och jag vet att jag inte är ensam om det när alla kommer hit..jag har mitt rum på övervåningen i vårt hus och bara för det har jag snetak. nästa alla som kommer hit slår i huvet, haha fast det är lite roligt ibland! men jag suger på att förklara, här kommer bilder istället!




så ser mitt rum ut! lite stökigt på bord och sånt men..
jag ångrar mig inte att jag valde grå tapet och vita möbler, för till grå&vit kan man i stort sett använda dom mesta färgern i fall att jag skulle vilja byta färg på gardinerna,mattan och såna saker :)

hemma från staden

& EN JÄVLA MÖSSA FICK JAG MED MIG HEM!
rea på varenda butik och jag får med mig en mössa,inte okej! köpte denna för att ha den i fjällen i mars, från bikbok 79kr. men vafan, skulle ju köpa min kofta från ginatricot men såklart fanns den inte i min storlek, så nu MÅSTE jag åka till gränby och köpa den, för jag vill ha den! så arg..
men men, sitter just nu och lyssnar på musik och ska snart gå ner och äta lite lunch. sen ska jag hem till farmor&farfar och äta. ikväll blir det som vanligt att bara ta det lugnt, får se vad jag hittar på.
imorgon börjar storvreta cupen! dock inte för mitt lag, vi ska spela nästa vecka. men för dom äldre börjar det imorgon, min bror ska stå i kiosken imorgon och jag på tisdag. sjukt taggad för att spela!

någon mer som ska spela storvreta innebandy cup? eller kanske kolla :) ?

julklapparna av mormor&morfar


body lotion & duschkräm
presentkort på ginatricot 250kr
biokort 100kr
300kr
detta fick jag av mormor&morfar! nöjd är jag också :)
kom hem för en stund sen, ska snart duscha och sen kolla på tv. jag har spelat in avsnitt 1 & 2 av morden i sandhamn eftersom jag missade det förut,så ska kolla på det hade jag tänkt! ska bara ta det lugnt. imorgon blir ingen sovmorgon för jag ska in till stan tidigt med amilia eftersom det är mellandagsrea! nu ska jag fan ha med mig minst 2 kassar hem, har seriöst aldrig med mig något hemifrån stan. och jag har ju presentkort på H&M och ginatricot nu så ska försök hitta något därifrån. ska i alla fall köpa en kofta från ginatricot som jag velat haft ett tag nu! 
ska ni på mellandagsrean som börjar imorgon?

dagens outfit

haha oj måste nog tvätta min spegel..
såhär ser dagens outfit ut, ska som sagt till mormor&morfar och äta mat och få mera julklappar.
men vaknade för en timme sen, var uppe till halv tre inatt så passade på att sova ut. men har inte så mycket att göra just nu, har stor lust att gå ut och fota med nya objektivet men inge bra väder så då är det inge kul..
men funderar i alla fall på en sak, ny header. vill att den ska innehålla nya bilder från systemkameran eftersom att alla bilder i headern är tagna med kompaktkamera, men ska försöka komma på lite ideér! men har absolut inte tröttnat på denna header!
vad tycker ni, ny header eller inte? fast inte än då, senare någon gång :)
RSS 2.0